Wie zijn we?
Presstige is een overzichtelijk en veelzijdig bureau. Een gedegen ervaring, opgedaan in diverse communicatiefuncties aan de kant van het bedrijfsleven en aan bureauzijde, maakt van Presstige een prima sparring partner met een heldere kijk op de zaken. Dit uit zich in een doeltreffende, nuchtere advisering en een doelmatige en creatieve uitwerking. De consultants zijn niet alleen denkers, maar ook doeners. Samen vormen ze een hecht team, waarin de verschillende vaardigheden elkaar uitstekend aanvullen en versterken. De communicatielijnen zijn kort. Daar waar Presstige samenwerkt met derden, houden wij zelf de controle over de kwaliteit van het eindresultaat.

Bureauleiding

   
Frank D.P.M. Lether, senior-consultant/organisator
 


Deed ervaring op als product marketing manager, public relations officer en director of communications bij diverse (internationale) IT bedrijven. Volgde diverse marketing- en PR opleidingen. Ontwikkelde zich tot een 'duizendpoot' in communicatie en een organisator bij uitstek. Maakte vervolgens de stap naar de bureauzijde en werd benoemd tot directeur van de Nederlandse vestiging van GCI/Sterling Public Relations Londen. Werd in 1994 partner in Presstige.



Frank Lether was onder meer bestuurslid van het NGPR (de huidige beroepsvereniging Logeion), lid van de Raad van Beheer van het Internationale Perscentrum Nieuwspoort, secretaris van Infopers (ICT-Persclub) en vice-voorzitter/secretaris van de VPRA, Brancheorganisatie voor PR-/communicatie-adviesbureaus. Aan deze organisatie is hij als adviseur van het bestuur verbonden v.w.b. nieuwe media.
   
Gerda de Graaf
 

Begon haar loopbaan in de dag- en weekbladjournalistiek. Werd vervolgens PR-medewerker en bedrijfsjournalist en later stafmedewerker bij de Nederlandse vestiging van een Amerikaans IT-bedrijf. Verbreedde haar kennis en vaardigheden met diverse opleidingen. Werd aangesteld als PR-officer bij een Zweeds technologie concern. Een aantal reclamebureaus schakelde haar veelvuldig in voor copywriting en het bedenken van concepten. In 1986 richtte zij Presstige Public Relations & Marketing Communicatie op en was tot 2010 een van de partners van het bureau, dat zij in hetzelfde jaar verliet.
   

VPRA
Presstige is lid van de VPRA, Brancheorganisatie voor PR-/communicatie-
adviesbureaus. Deze organisatie bewaakt de gedragscode en de leveringsvoorwaarden van de branche en heeft als beleid de kwaliteit van de leden op een hoog niveau te houden.