Boekenmarkt bij De Ontmoeting

Vier keer per jaar organiseert De Ontmoeting een boekenmarkt. Op zaterdag 30 november a.s. de laatste van dit jaar, van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Er is een ruime keus aan tweedehands boeken. De boeken staan gesorteerd in tien genres en per genre is er een uitgebreide keuze. Er zijn veel nieuwe romans, thrillers en detectives. Kinderboeken, met name kijk- en voorleesboekjes, behoren ook tot het assortiment. Met Sinterklaas en Kerst voor de deur is er vast wel een boek vinden om iemand mee te verrassen. Kom gerust even snuffelen voor tussen allerlei leuke of interessante boeken voor een klein prijsje. Tijdens de dagelijkse inloopuren zijn ook oude boeken in te leveren.

Alle boeken zijn laag geprijsd en de opbrengsten van deze boekenmarkten komen ten goede aan activiteiten van het inloophuis en worden er diverse activiteiten van het centrum van betaald, danwel middelen aangeschaft.