Bureau

Wie zijn we?

Presstige is een overzichtelijk en veelzijdig bureau. Een gedegen ervaring, opgedaan in diverse communicatiefuncties aan de kant van het bedrijfsleven en aan bureauzijde, maakt van Presstige een prima sparring partner met een heldere kijk op de zaken. Dit uit zich in een doeltreffende, nuchtere advisering en een doelmatige en creatieve uitwerking. De consultants zijn niet alleen denkers, maar ook doeners. Samen vormen ze een hecht team, waarin de verschillende vaardigheden elkaar uitstekend aanvullen en versterken. De communicatielijnen zijn kort. Daar waar Presstige samenwerkt met derden, houden wij zelf de controle over de kwaliteit van het eindresultaat.

Bureauleiding

Frank D.P.M. Lether, senior-consultant/organisator


Deed ervaring op als product marketing manager, public relations officer en director of communications bij diverse (internationale) IT bedrijven. Volgde diverse marketing- en PR opleidingen. Ontwikkelde zich tot een ‘duizendpoot’ in communicatie en een organisator bij uitstek. Maakte vervolgens de stap naar de bureauzijde en werd benoemd tot directeur van de Nederlandse vestiging van GCI/Sterling Public Relations Londen. Werd in 1994 partner in Presstige.

Frank Lether was onder meer bestuurslid van het NGPR (de huidige beroepsvereniging Logeion), lid van de Raad van Beheer van het Internationale Perscentrum Nieuwspoort, secretaris van Infopers (ICT-Persclub) en vice-voorzitter/secretaris van de VPRA, Brancheorganisatie voor PR-/communicatie-adviesbureaus. Aan deze organisatie is hij als adviseur van het bestuur verbonden v.w.b. nieuwe media.

VPRA

Presstige is lid van de VPRA, Brancheorganisatie voor PR-/communicatie
adviesbureaus. Deze organisatie bewaakt de gedragscode en de leverings-voorwaarden van de branche en heeft als beleid de kwaliteit van de leden op een hoog niveau te houden.