HCC!Kennisdag – Winkel vol ‘digitaal snoepgoed’

Wie graag meer wil weten over nieuwe technologie en gadgets, of juist gepassioneerd is van ‘old school’ en retrosystemen, zal de HCC!Kennisdag als een ‘winkel vol digitaal snoepgoed’ ervaren. De HCC!Kennisdag vindt op 12 oktober van 10 tot 15 uur plaats in Houten Expo (Meidoornkade 24, Houten). De toegang is gratis. Er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid en de bus stopt voor de deur.

De HCC is een actieve vereniging met ca. 50.000 leden in Nederland en Vlaanderen. Deze houden zich bezig met de digitale wereld, in de breedste zin van het woord. Binnen de HCC zijn zowel Apple-, Windows- als opensource-gebruikers als liefhebbers van moderne, futuristische gadgets of juist retrotechnologie verenigd.

Op de HCC Kennisdag presenteren 19 interessegroepen van de vereniging hun kennis, kunde en enthousiasme met de bezoekers. Ook worden er diverse presentaties, demonstraties, workshops en technology-talks gehouden.
De interesses van de HCC-leden zijn behoorlijk divers. Naast het brede terrein van de computertechnologie (zowel actuele als retro platforms en systemen), houden ledengroepen zich onder meer bezig met ontwikkelingen als drones, vluchtsimulatie, Artificial Intelligence en digitale technieken in foto/video, modelspoorbanen of stamboomonderzoek. HCC!Seniorenacademie geeft voorlichting aan consumenten door het hele land en lost -indien mogelijk- ter plekke problemen met iPads, iPhones en laptops op.

Meer informatie over het programma is op deze (www.hcc.nl/kennisdag) website te vinden.

HCC!
De HCC werd in 1977 opgericht door een clubje van vier enthousiaste computergebruikers. Anno 2019 is het een actieve vereniging met ca. 50.000 leden in Nederland en Vlaanderen. Deze houden zich bezig met de digitale wereld, in de breedste zin van het woord. Binnen de HCC zijn zowel Apple-, Windows- als opensource-gebruikers als liefhebbers van moderne, futuristische gadgets of juist retrotechnologie verenigd. De vereniging biedt de leden een veelzijdige omgeving voor het delen en vergroten van kennis en enthousiasme m.b.t. de diverse interessegebieden.
—————————————————————————————————-

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Meer informatie over het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Dick Elzinga, telefonisch bereikbaar via nummer 06 51 168 115 en/of door Cor van Rooij, die telefonisch via nummer 06 39 790 565 is te bereiken.

Haarlem, 2 oktober 2019

Secretariaat HCC!
Kenaupark 23
2011 MR Haarlem